Daca CCR nu anuleaza alegerile, PSD va cere anularea CCR :))


TRECUTUL

6 decembrie 2009, orele 21.00. Geoana tzopaie: a castigat alegerile.

7 decembrie, orele 8.00. Lovitura de teatru! BEC anunta ca, de fapt, nu Geoana a castigat alegerile, ci Basescu, care are 70.048 de voturi in plus.

7 decembrie: Geoana cere anularea alegerilor pe motiv de fraudare a acestora. Curtea Constitutionala (formata din 9 judecatori) ramane sa stabileasca daca a fost frauda, caz in care va dispune repetarea votarii.

VIITORUL

11 decembrie, orele 12.00: Curtea Constitutionala (CC) da verdictul: a fost frauda, se repeta alegerile! 6 dintre membrii CC au votat in favoarea acestui verdict, 3 impotriva. Geoana tzopaie iar in direct.

Orele 15: Lovitura de teatru! PDL afirma ca la votarea din cadrul CC au existat nereguli, deci se pune frauda. Partidul cere anularea votarii Curtii Constitutionale cu privire la anularea votarii la prezidentiale!

11 decembrie, orele 15.00: Lovitura de teatru! Curtea Constitutionala rectifica: dupa renumararea voturilor, s-a descoperit ca de fapt era invers: 6 voturi impotriva anularii alegerilor si 3 pentru! Geoana deja isi ia bataie de la nevasta.

12 decembrie, orele 8.00: Lovitura de teatru, opereta si cinema! PSD cere si anularea votarii din cadrul CC! „Basescu a obtinut validarea alegerii sale ca presedinte cu numai 3 voturi diferenta! Este imposibil, sigur alegerile au fost fraudate!” „Dle Zgonea, dar, vedeti dvs… Cum sa va zic… Judecatorii de la CC sunt 9 cu totii… Cate voturi voiati diferenta?!” „Ceee, nu ma intereseaza! 3 voturi inseamna frauda!”

12 decembrie, orele 14: Presedintele Romaniei, Traian Basescu, deschide in fine sampania. Geoana, intr-un colt, geme: „Nu credeam sa doara atata!…”

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Râs, Things that dry me at my spoony și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Daca CCR nu anuleaza alegerile, PSD va cere anularea CCR :))

  1. hch zice:

    12 decembrie, orele 15: Corneliu Vadim Tudor: M-au furat inca o data! Toata presa internationala si ziarul meu, Tricolorul spun: Frauda, sa verifice coloneii mei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s