Paunescu – Flegme = 0 – 1


Oh, Doamne, ce ar mai vrea Adrian Paunescu sa nu existe aceasta senzationala filmare de la revolutie in care lumea il scuipa, il huiduie, il injura!

Paunescu, mare grandoman si egolatru, desi in fond un simplu lingau, se crede cu disperare o personalitate. In realitate insa, iata parerea romanilor, si a mea personala, despre el:

As vrea ca filmarea asta sa fie difuzata ori de cate ori Paunescu indrazneste sa apara la televizor; sau sa fie lasat sa apara, dar numai dupa ce se va uita la inregistrare intr-o emisiune live, inconjurat de Academia Catavencu, Pitici Gratis,  luptatori anticomunisti, poeti adevarati si revolutionari veritabili. Iar in loc de moderator, show-ul sa aiba un aţâţător, care sa intervina spiritual in momente-cheie: „Ia uite, nea Ady, flegma asta, la 2′ 37”, ce te-a nimerit in ochi! Si aici, la 4′ 52”, ce sut in cur ti-ai luat!”.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Things that dry me at my spoony și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Paunescu – Flegme = 0 – 1

  1. basil zice:

    Eu propun asa: sa facem un casting pentru un film istoriq, la care sa invitam urmatorii posibili actori: ion iliescu, gelu voican voiculescu, adrian nastase, petre roman, bebe ivanovici (si lista poate sa continue! Asta doar daca ma refer la momentele de la lovitura din decembrie, ca daca e sa alunecam usor spre contemporaneitate…ehehe!). Apoi sa tragem cateva duble cam ca cele din filmuletul vizionat, cu multe flegme, sudalme, noroi si suturi, dupa care sa lasam lucrurile asa…fara final…
    Ca si ei ne-au lasat la fel cu adevarul despre ce s-a intamplat atunci.

    La buna vedere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s