Dacă Janis Joplin ar fi avut o fiică…


De obicei nu pun pe blog clipuri de pe YouTube ca sa spun ca am postat si eu ceva (singurul care poate face asta, si ma uit cu placere, este Amalgammax, dar el stie muzica si, din cate tin minte, face muzica), insa de data asta nu e vorba despre un clip, ci despre un eveniment. Si cum lumea are atatea pe cap, il postez de frica sa nu-l fi pierdut cineva :))

Adele e o voce pe care am remarcat-o inca de acum trei ani, cu Chasing Pavements, insa intre timp nu m-a mai impresionat cu nimic – pana de curand, cand a explodat cu Rolling in the Deep. Dar chiar si asta este o nimica toata pe langa evenimentul sus-mentionat: interpretarea ei de senzatie de la Brit Awards 2011, cu piesa Someone Like You (o puteti savura mai jos), care m-a facut sa ma gandesc la Janis Joplin sau Aretha Franklin – nicidecum la o fetiscana de 22 de ani. O voce uluitoare si un pian, niciun alt instrument, au fost suficiente pentru a umple o sala uriasa si toate sufletele din aceasta. Si pe al Mariei. Si pe al meu. Si, sper, pe al tau.

Anunțuri

~ de veutzu pe 23 Martie 2011.

2 răspunsuri to “Dacă Janis Joplin ar fi avut o fiică…”

  1. super tare klipul.

  2. […] descoperit “Someone Like You” la Veone. Pe Adele o ştiam şi eu de mult (voi cu siguranţă cunoaşteţi piesa Rolling in the Deep, hitul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: