So what’s next?


Ma gandeam mai devreme despre ce sa scriu in postul urmator: despre escrocheria care este serialul Seinfeld sau despre cel mai mare suspect? Nu-mi puteam da seama care dintre cele doua subiecte e mai stringent. Dar sa nu uitam ca, in acelasi timp, era de actualitate si sa relatez cum o postare de-a mea de acum vreo doua luni a silit compania Hyundai sa-si schimbe politica (da, da!). Ceea ce mi-a amintit ca n-am mai scris de mult despre cretinelile marunte care ma seaca la lingurica (spicuiesc din ce se pregateste: sa tii mana intr-o parte cand cari ceva greu; ambiguitatile interfoanelor; oamenii care zic Patrick Şueiţi; Please wait while the list is being populated). Dar asta nu insemna sa uit de tzeparul Valeriu Catalineanu? Ori cum am fotografiat-o pe Anna Torv din Fringe in masina 102? Am 263 de posturi in stand by (fatza de 279 publicate, o fi normal?!); as putea sa-l scriu pe oricare dintre ele, ar trebui doar sa ma hotarasc la care dintre ele sa ma opresc.

Adevarul, insa, este ca nu am chef sa scriu absolut nimic.

Anunțuri

~ de veutzu pe 17 Septembrie 2011.

9 răspunsuri to “So what’s next?”

 1. cam tot ce scrii tu e interesant.de curind am intrat si eu in comunitatea word press asa ca asi dorii si eu niste informatii administrative.

 2. Aaa, pai da-mi adresa cea noua… Ce bine ca ai renuntat la platforma veche! Intreaba-ma daca ai nelamuriri (stiu ca e greoi wordpressul), daca stiu iti spun cu placere.

 3. noua mea adresa este:http://mengeleblog.bloguest.com/

  vreau si eu sa imi pun un alt fundal si niste muzica.plus alte informatii tehnice care imi pot fi de folos pe viitor.

 4. Esti sigur ca e wordpress?…

 5. intra si vezi si tu.la mine asa zice.

 6. Pentru fundal: odata ce intri in cont, vezi in in meniu, sus: Blog –> Dashboard –> in bara din stanga, jos, ai Appearance, iar acolo, ai Themes. Te va duce intr-o lista cu themes (fundaluri). Muzica nu stiu cum se pune, cred ca nu se poate.

 7. seinfeld e o escrocherie! seinfeld e o escrocherie. Go! (si eu am sute de ciorne. Am inceput recent sa mai tai de pe lista – adica ieri)

 8. Bine, Seinfeld vine cat pot de curand 😉

 9. Bravo un post foarte bun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: