L’acheteaux. CCR: Nici Basescu, nici Ponta nu merg la Bruxelles. Romania va fi reprezentata de Mandinga!


Curtea Constituţionala a Romaniei (CCR) a decis: nici Ponta, nici Basescu nu vor merge la Bruxelles, la lucrările Consiliului European din 28 iunie. „Am incercat solutionarea acestui sofisticat caz juridic prin metoda numita stiintific PPI2P”, a declarat un judecator de la CCR. „Si presedintele, si premierul aveau dreptate, fiecare in felul lui. Si atunci, pe cine sa trimitem? Asa ca am apelat la instrumentul juridic PPI2P.” Conform relatarilor, PPI2D inseamna ca Basescu si Ponta au pusi fata in fata, iar un judecator i-a numarat: „Pace, pace, intre 2 papastroace, papastroaca cea mai mare – esti – chiar – tu!”. Cum insa cei doi politicieni nu s-au inteles daca papastroaca cea mai mare e – chiar – cel la care se opreste numaratoarea sau e – chiar – celalalt, CCR a cedat nervos si a decis ca ramana amandoi acasa.

Cum insa cineva tot trebuia sa reprezinte Romania la CE, CCR au hotarat ca acel cineva sa fie formatia Mandinga. Argumentul lor a fost ca, decat sa suporte un discurs inutil din partea unui politician, cei de la Consiliul European sa se delecteze cu  piesa „Zaleilah”, de Costi Ionita, care va imbunatati imaginea Romaniei in ochii Uniunii Europene. „Locul 12 la Eurovision poate insemna, intr-o buna zi, locul 1 in politica”, a mustacit haios un alt judecator.

(Pamflet din rubrica L’acheteaux)

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în L'acheteau, Pamflet și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la L’acheteaux. CCR: Nici Basescu, nici Ponta nu merg la Bruxelles. Romania va fi reprezentata de Mandinga!

  1. mengeleblog zice:

    ar exista si o alta varianta si anume sa trimita pe cineva de la U.D.M.R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s