Eleva Sabina si atacul pâinarilor


Ce poate fi mai rau decat sa fii agent de asigurari? Sa fii agent imobiliar. Si ce poate fi mai rau chiar si decat agent imobiliar? Sa fii pâinar.

Ce este pâinarul? Pâinarul este bucuresteanul (si nu numai) care n-a iesit in viata lui din cartierul lui de cacat, care are un nivel crescut al ignorantei, care n-a vazut in viata lui un ungur in carne si oase, daaar, isi imagineaza ca are boala pe bozgori! 

Eu personal le zic oligofrenilor astora pâinari. De ce? Pentru ca daca ii intrebi, de bun simt, „Da’ ce-ai tu cu ungurii?”, iti vor raspunde, absolut invariabil, „Pai am, ca daca te duci in Ardeal sa cumperi pâine, vanzatoarea nu-ti da, ca zice ca nu intelege romana!”.

Pai mah prostule, daca mananci numai pâine, normal ca esti imbecil :))

Multi dintre cei care s-au inflamat ca elevei Sabina din Covasna, in varsta de 14 ani, i-a fost scazuta nota la purtare sunt pâinari. Sunt adulti care dovedesc ca asta e nivelul lor intelectual: 14 ani. Gestul fetitei raspunde pulsiunilor justitiare infantile ale pâinarilor de Militari, care, la gratar cu cuscrul, se simt patrioti ca-i injura pe unguri. Special pentru ei mi-as deschide un magazin de paine in Bucuresti unde sa le arunc in fatza singurele cuvinte pe care le stiu in maghiara: „Nem tudom romano!”. Iar la protestul lor sa le raspund zambind amabil ca si cum le-as explica de ce nu inteleg romana: „Nem, nem, miroszikuru, beleszpula freczykoju!”

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Things that dry me at my spoony și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s