Inca nu ne dam seama, dar Goodbye To Gravity este deja o legenda a rockului


Stiu ca nimic nu poate alina familia, prietenii, fanii, simpatizantii, supravietuitorii celor din Goodbye To Gravity.

Dar, daca asta poate constitui totusi o farama de consolare, Goodbye To Gravity este o trupa care va ramane in istorie. Este un nume care e posibil sa apara in manualele de scoala. Este prima trupa rock care a daramat un guvern (cred). Este o trupa care a trecut de la al doilea album direct in legenda.

Muzica lor se va asculta si peste 100 de ani si va fi cantata la chitara rece la munte de tineri idealisti, se vor face clipuri cu coveruri dupa piesele lor pe YouTube, va fi coloana sonora a unor filme. Se vor scrie carti si poezii despre ei, se vor compune cantece despre ei, se vor face filme documentare si artistice despre ei. Si asta nu numai din cauza tragediei, dar chiar faceau muzica foarte buna. Mai mult, poate ca va indrepta simpatia si atentia strainilor spre muzica rock romaneasca in general.

Destinul lor tragic va induiosa si va inspira multi alti tineri sa cante, sa se exprime, sa protesteze, sa creeze. Este o conditie pe care cred ca nu o are nicio alta trupa romaneasca. E adevarat, platita cu un pret ingrozitor, cu sacrificiul lor si al altor tineri cu ocupatii si preocupari frumoase. Ma doare sufletul pentru ei si pentru toti cei care au suferit si inca sufera dupa ce s-a intamplat, Goodbye To Gravity insa va trai pentru totdeauna.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s