Pari Cam Lache


Daca oamenii stalcesc numele Auchan (in fond un cuvant simplu intr-o limba familiara) pronuntandu-l A-u-şan, Ăuşăn etc. iar de Lidl nici nu mai vorbim, va dati seama cum vor matura pe jos cu bolovanosul si protescul nume ParkLake!

De aceea nu e greu de ghicit cum va fi schingiuit numele ParkLake: in presa i se va spune Park Lake si Parklake, la Antena 1 poate chiar PARKLAKE; romanasul de pe strada – fara educatie si caruia ii ridica mari probleme si scrierea lui „Alimentara” si care mai bine decat sa invete o limba va prefera salvatoarea caterinca – ii va spune Parclache, Parlache, Parpalace, Carcalache, Pari Kam Lake!

Acum pe bune: oare nea Pulica, pensionar nespalat, sau Tybyy, pustan tiganizat, sau manelistul cu BMW la mana a patra din targ vor spune vreodata in viata lor ParkLake, adica [ pɑːk leɪk ]?! Cel mai probabil numele va ramane „la parc” sau „Park mall” sau „mallul IOR” .

Sper insa, pentru cine a fost atat de orb la minte incat sa-l numeasca ParkLake, ca i se va zice (pisarea lumii) „mallul din Ramnic”!

 

Anunțuri

~ de veutzu pe 2 Septembrie 2016.

3 răspunsuri to “Pari Cam Lache”

  1. Asta cu pisarea lumii fu(se) tare.:))))))))))))

  2. 😀

  3. ai si tu ceva dreptate , Veo , dar suntem in tara tuturor posibilitatilor . ca sa nu mai vorbim de faptul ca-i asteptam pe americanosi de pe cand erau bunicii tineri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: