Atacul clonelor: Marian Diaconescu si Dan Bataiosu


Sau Dan Diaconescu si Marian Bataiosu?! Scuze, dar eu unul deja ii incurc p-astia doi:

Amandoi sunt suficient de infantili incat sa creada ca au sanse sa iasa presedinte.

Amandoi spumega ca vor sa salveze poporul roman.

Amandoi sunt grizonati.

Amandoi sunt nascuti in 1967.

Ba chiar seamana si la figura!

Ca diferente, Diaconescu e oltean, iar Bataiosu e tot taran, dar din Bucuresti. De asemenea, Diaconescu are mai mult par alb, in vreme ce Bataiosu are mai mult nas.

Suspiciunea mea insa este ca acesti doi distinsi domni – unul „jurnalist” si celalalt „yoghin-karateka-inginer” – sunt clone, sau in cel mai bun caz gemeni. Gemeni vitregi, gemeni prin alianta, dar ce mai conteaza! Groaza mea este ca, undeva, intr-o eprubeta, s-ar putea sa mai existe cateva duzini tot ca ei, si daca dintre astia doi vii nu iese vreunul presedinte, inventatorul nebun al acestor aratari va da diaconesti si bataiosi la tot cartierul. Inchipuiti-va 100 de dandiaconesti pe strada sau 100 de marianbataiosi la un meci, cum vedea John Malkovich numai John Malkovichi in jurul lui cand era in pielea lui John Malkovich in In pielea lui John Malkovich!

De aceea, la urmatoarele alegeri haideti sa-l votam pe unul dintre ei. Oricum nu avem cui da votul, asa ca macar sa ne distram in urmatorii cinci ani.

Acest articol a fost publicat în Râs și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Atacul clonelor: Marian Diaconescu si Dan Bataiosu

  1. realbadpisy zice:

    doi idioti! cel putin DD e penal!

  2. veutzu zice:

    Si MB inca nu a aparut la tv!

  3. Hiksos zice:

    reconosc ca nu ma uit la TV, deci nu am auzit de Bataiosu. Pana nu promite ca o pocneste pe bianca lu bote, nu pun stampila !

  4. Alex L. zice:

    Nu sufar sa le vad fetele asa ca am citit pe sarite si am trecut direct la poll :)). Votez totusi Bataiosu daca e neaparata nevoie 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.