Nu inteleg de ce se mai vorbeste de orice alt serial cand exista Twin Peaks 2017!


Chiar cand credeam ca televiziunea a murit, bam, Twin Peaks 2017, zis si Twin Peaks the Return, de fapt al treilea sezon al Twin Peaks-ului vechi! Chiar cand credeam ca serialele au murit si nimeni nu mai inoveaza, bam, inovatorul si foarte proaspatul Twin Peaks 2017! Ba chiar cand credeam ca nu e nimic mai ciudat ca Twin Peaks, bam, Twin Peaks episodul 8!

Ce ghinion a avut Twin Peaks 2017 sa fie difuzat (dupa o pauza de 26 de ani) exact in acelasi timp cu revelatia si furia Game of Thrones… Pentru ca Game of Thrones e clar cel mai bun serial in derulare, insa Twin Peaks 2017, cumva, reuseste sa fie si mai tare decat Game of Thrones. Undeva cu zece clase peste toate celelalte seriale, mi se pare cel mai bun lucru de la televizor la ora actuala si il recomand de parca as fi nepotul lui Lynch!

Bineinteles, initial ma asteptasem sa fie dezamagitor. Sequelurile sunt in general mizerii facute sa mai stoarca bani, Lynch e batran… Cand colo, Lynch, care timp de un sfert de secol si-a slefuit ideile si obsesiile, e mai vioi ca niciodata, iar sezonul cel nou mi se pare nu doar mai bun decat credeam, dar mai bun si decat Twin Peaks-ul vechi, ba chiar mai bun ca orice altceva e acum la TV! Si cred ca, in timp, o sa impinga in sus stacheta pentru toata lumea si peste cativa ani toti vor face seriale „gen Twin Peaks”. Inclusiv, din pacate, JJ Abrams. Si daca tot a venit vorba de incompetenti, sa nu uitam ca:
19424415_10154831956697153_6975415321479898577_n
Exact, in caz ca doriti sa vedeti Twin Peaks legal, HD si tradus, sa stiti ca pe primitivul site HBO Go primele episoade si altele ulterioare nu au subtitrare in romana, nici la luni de zile dupa ce a aparut serialul! Ei incearca sa ascunda asta, dar, dupa cum se vede in poza de mai sus, i-am facut sa recunoasca…
22riu4
Acest articol a fost publicat în filme și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu inteleg de ce se mai vorbeste de orice alt serial cand exista Twin Peaks 2017!

  1. niku elek zice:

    Vai, credeam ca sint eu nebun!

    (la GoT nu ma uit nici de frica, probabil dintr-o precoceptie)

  2. veutzu zice:

    Mersi! :))
    Nu vreau sa te bat la cap sa vezi GOT, zic atat: si eu urasc filmele fantasy, dar GOT e bun pentru ca e bun, nu pentru ca e (nu foarte mult) fantasy. Altfel spus, nu deranjeaza ca e fantasy. Cu placere! 😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.