Film tiganesc cu zombie


In tramvai, un tigan si o tiganca stateau de vorba. (Ati observat cum intotdeauna tiganii vorbesc intre ei numai despre bani, amenintari sau intrigi? Stiu, doar nu erau sa discute despre teorema lui Lagrange, dar chiar nu au alt subiect decat cum trebuia Sile sa le dea datoria si ei nu e prosti, o sa le arata ei etc.). Tiganca se plangea ca „nebunu” a injurat-o la telefon. Tiganul o intreaba:

– Si te-a injurat de morti?

Da’ ea de colo:

– Sa ma injure pe mine de morti? Pai daca imi zicea de morti, il faceam praf, sa moara baietii mei!

Acest articol a fost publicat în Râs și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Film tiganesc cu zombie

  1. Vitalie zice:

    Zombie, cică.

  2. zerocratu' zice:

    da telefonu tau nu face clink cand faci poza? ca retardatu meu era sa ma bage in belele de vro doua ori cu tiuiala lui. Si cu tiganii…totu tine de PR.

  3. veutzu zice:

    Clar l-am setat sa nu tacane, sa nu mi-o iau in freza. Si nici sa nu se declanseze blitul. Da’ zi-ne tu ce era sa patesti 😉

  4. zerocratu' zice:

    pai in primu rand era sa pic niste examene ca incercam sa fac filmez un idiot de profesor, in al doilea rand m-au alergat niste dorei carora le-am facut poza in timp ce aruncau gunoi(cu lopata) pe marginea drumului si in al treilea nu am nici o poza/filmare cu fosta prietena in curu gol.

  5. veutzu zice:

    Revoltator, mai ales la punctul trei! :))

  6. Pingback: Lecţie de tortură argentiniană | Mind Porn

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.